Інгредієнти:
3-4 шт. яблук
3 ст. л. цукру
2 яйця
1,5-2 склянки борошна
Ванілін
Сода на кінчику ножа
Масло для смаження
1 дрібка солі.
Приготування:
Яблука помити, зрізати шкірку (хоча якщо не дуже жорстка, можна і залишити) і натерти на крупній тертці або в блендері.
Змішати з цукром і яйцями. Далі додати ванільний цукор і соду з борошном.
Борошно необхідно додавати поступово, доводячи тісто до консистенції густої сметани.
Сковорідку розігріти, але не дуже сильно. Оладки не повинні підгорати, та мають добре пропікатися.
Смажити на вершковому маслі чи олії невеликі оладки (накладати тісто можна столовою ложкою).
Подавати гарячі яблучні оладки можна з медом.
Джерело: мережа Інтернет