Яблучно-вівсяні оладки

Яблучно-вівсяні оладки

Інгредієнти:

110 г борошна,

90 г вівсяних пластівців,

1 ч. л. розпушувача,

4 ст. л. коричневого цукру (можна замінити звичайним),

півтори ч. л. меленої кориці,

1 яйце,

250 мл молока,

1 велике яблуко, очищене;

2 ст. л. олії для смаження.

Приготування:

Настоювання тіста: 30 хвилин.

В глибокій мисці ретельно змішати борошно, вівсяні пластівці, розпушувач, цукор і корицю.

Збити яйце з молоком. Яблуко натерти на тертці.

Обережно помішуючи, поступово влити молоко до сухих інгредієнтів. Добре перемішати, але не занадто довго.

Додати натерті яблука та ще раз швидко перемішайте. Вийде доволі рідке тісто. Накрити посудину харчовою плівкою та поставити у холодильник на 30 хвилин.

Тісто дістати з холодильника та добре перемішати. Розігріти пательню на середньому вогні, додати невелику кількість олії. Викладати оладки на пательню. Смажити порціями та не викладати відразу занадто багато.

Смажити на середньому вогні до появи рум’яної шкірочки приблизно 2 хв. Перевернути та просмажити з іншої сторони.

Дуже смачно з медом чи з ванільним морозивом.

Джерело: Picantecooking

Контактна інформація

23126, вул. Грушевського, 29, Северинівка Вінницької області

+38 (04332) 35 64 2