Яблучно-горіхове печиво

Яблучно-горіхове печиво

Інгредієнти:

ложка борошна;

три яблука;

один жовток;

масло вершкове – 50 г;

30 г цукру;

0,1 кг волоських горіхів;

кориця за смаком;

Приготування:

З фруктів видаляємо серцевину, нарізаємо їх на дрібні шматочки і трохи підсушуємо в духовці.

Горіхи і підсушені яблука перебиваємо у блендері, змішуємо з борошном, олією, цукром, жовтком і за бажанням кладемо корицю.

Формуємо невеликі печива і печемо їх при 170 градусах близько 15 хвилин до красивого кольору.

Джерело: мережа Інтернет

Контактна інформація

23126, вул. Грушевського, 29, Северинівка Вінницької області

+38 (04332) 35 64 2