Яблучне повидло

Яблучне повидло

Для приготування повидла з 10 яблук нам потрібно:

1 лимон,

800 мл води,

7 ст. л. цукру,

1 ч. л. кориці,

½ ч. л. мускатного горіха.

Приготування:

Яблука очистити від шкірки і насіння, а потім нарізати великими кубиками. Змішувати з соком лимона, спеціями і цукром в каструлі. Поставити на вогонь, довести до кипіння і варити 45-60 хвилин на слабкому вогні.

Коли повидло трохи охолоне – збити його до однорідного стану і помістити в герметичний посуд. Зберігати повидло потрібно в холодильнику, але така порція ласощів закінчиться дуже швидко.

Рецепт взято з мережі Інтернет

Контактна інформація

23126, вул. Грушевського, 29, Северинівка Вінницької області

+38 (04332) 35 64 2