Інгредієнти:
300 г черствого пшеничного/білого хліба;
3-4 яблука;
2 яйця;
1 склянка молока;
3 ст. л. цукру;
40 г масла;
мелена кориця на кінчику ножа;
2 ст. л. мелених сухарів;
2 ч. л. цукрової пудри.
Приготування:
Молоко, яйця і цукор ретельно змішайте.
Хліб без шкоринки наріжте кубиками й покладіть у яєчно-молочну суміш на 20 хв.
Очищені від шкірки й насіння яблука наріжте кубиками, змішайте з яєчно-молочною сумішшю і хлібом, додайте корицю.
Отримане яблучне тісто вилийте на розігріте, змазане маслом і посипане сухарями деко й добре розрівняйте.
Запікайте у духовці 20-25 хв.
Готову яблучну шарлотку наріжте на порції й посипте цукровою пудрою. Смачного!
Рецепт взято з мережі Інтернет