Яблучна шарлотка

Яблучна шарлотка

Інгредієнти:

300 г черствого пшеничного/білого хліба;

3-4 яблука;

2 яйця;

1 склянка молока;

3 ст. л. цукру;

40 г масла;

мелена кориця на кінчику ножа;

2 ст. л. мелених сухарів;

2 ч. л. цукрової пудри.

Приготування:

Молоко, яйця і цукор ретельно змішайте.

Хліб без шкоринки наріжте кубиками й покладіть у яєчно-молочну суміш на 20 хв.

Очищені від шкірки й насіння яблука наріжте кубиками, змішайте з яєчно-молочною сумішшю і хлібом, додайте корицю.

Отримане яблучне тісто вилийте на розігріте, змазане маслом і посипане сухарями деко й добре розрівняйте.

Запікайте у духовці 20-25 хв.

Готову яблучну шарлотку наріжте на порції й посипте цукровою пудрою. Смачного!

Рецепт взято з мережі Інтернет

 

Контактна інформація

23126, вул. Грушевського, 29, Северинівка Вінницької області

+38 (04332) 35 64 2