Вареники з брусницею і яблуками

Вареники з брусницею і яблуками

Інгредієнти:

500 г пшеничного борошна

2 склянки брусниці

3 яблука

2 яйця

сметани 2 ст. ложки

цукру 1 ст. ложка

сіль за смаком.

Приготування:

Брусницю перебрати і скласти в друшляк. Опустити його в киплячу воду на 2-3 хвилини. Потім підняти, щоб вода стекла. Яблука натерти на терці, додати цукор і змішати з брусницею. З борошна, яєць і води замісити прісне тісто, розділити на шматочки, розкачати. На середину покласти начинку, зліпити вареники і зварити їх у підсоленій воді. Подавати на стіл зі сметаною.

Джерело: мережа Інтернет

 

Контактна інформація

23126, вул. Грушевського, 29, Северинівка Вінницької області

+38 (04332) 35 64 2