«Троянди під снігом»

«Троянди під снігом»

Інгредієнти:

Продукти для листкового тіста:

Маргарин – 400-550 г

Борошно – 1 кг

Сіль – 1 ч. л.

вода – 1-1,5 склянки

Приготування листкового тіста

Просіваємо борошно, для збагачення його киснем

У каструльці змішуємо сіль і маргарин (приблизно 50 г), додаємо воду. Решту маргарину поміщаємо в холодильник, щоб він був холодним.

Нагріваємо цю суміш на невеликому вогні, щоб маргарин розтопився (але щоб вона не була гарячою).

З’єднуємо розтоплений маргарин з просіяним борошном.

Замішуємо тісто. Його потрібно загорнути в харчову плівку, кладемо на 40-45 хвилин в морозильну камеру.

Тісто викладаємо на присипану борошном робочу поверхню, зверху робимо хрестоподібний надріз, розкриваємо його і розгортаємо в прямокутний пласт

Викладаємо на середину цього тістового пласта решту охолодженого маргарину, (50 г) і складаємо тісто конвертиком

Потім розкачуємо тісто в прямокутник.

Складаємо тісто конвертиком і знову розкачуємо. Цю процедуру повторюємо разів 4-6 Знову ховаємо в холодильник на хвилин 40. Опісля ще рази три повторюємо процедуру з маргарином.

Начинка. Яблука миємо, просушуємо, ріжемо тонкими напівкільцями. Посипаєм цукром (хто любить, можна посипати і корицею). Тісто нарізаємо пластинками, викладаємо нарізані яблука, формуємо «троянди». Випікати в духовці при температурі 200 градусів, приблизно 15-20 хв. Посипаємо цукровою пудрою. Смачного!

Контактна інформація

23126, вул. Грушевського, 29, Северинівка Вінницької області

+38 (04332) 35 64 2