Терті яблука на зиму

Терті яблука на зиму

Інгредієнти:

1 кг яблук

150 г цукру

також за бажанням:

2 ч. л. кориці

1 жменька горіхів

Приготування:

Яблука очищуємо від шкірки і серцевини. Натираємо їх на крупній тертці, додаємо цукор – тут треба робити на свій смак, тому цукру можна класти менше або більше. Додаємо також кориці за смаком, можна ще додати подрібнених горішків, а можна і трохи лимонного соку. Робимо так, щоб вам було смачно.

Цю яблучну суміш тушкуємо на середньому вогні в каструлі з товстим дном або на сковорідці, час від часу помішуємо, щоб не пристало до дна. Коли суміш зміниться в кольорі, добре прогріється, цукор розчиниться, тоді зрозуміло, що яблука готові.

Підготовані банки з кришками стерилізуємо, викладаємо в них наші перетерті яблука, закручуємо. Можна не закручувати, а накрити пластиковою кришкою, але в такому випадку потрібно буде зберігати ці яблука в холодильнику. Смачного!

Джерело: Катрусина кухня

Контактна інформація

23126, вул. Грушевського, 29, Северинівка Вінницької області

+38 (04332) 35 64 2