Інгредієнти:
три грами розпушувача;
4 яйця;
стакан цукру;
ванілін за смаком;
5 яблук;
250 г борошна.
Приготування:
Готуємо начинку: очищаємо фрукти, видаляємо середину і натираємо їх на дрібній тертці.
На деко викладаємо папір для випікання і покриваємо шаром тертих яблук.
Жовтки з’єднуємо з цукром, борошном, ваніліном і розпушувачем і добре вимішуємо.
Окремо за допомогою міксера доводимо білки до стану піни і акуратно додаємо до суміші з попереднього кроку.
Отриманою масою повністю покриваємо начинку на деку, рівномірно розподіляємо її і запікаємо приблизно 15 хвилин при 180 градусах.
Готовий корж відразу ж перевертаємо так, щоб яблука виявилися зверху, і звертаємо у формі рулету.
Джерело: мережа Інтернет