Солодкий рулет з яблуками

Солодкий рулет з яблуками

Інгредієнти:

три грами розпушувача;

4 яйця;

стакан цукру;

ванілін за смаком;

5 яблук;

250 г борошна.

Приготування:

Готуємо начинку: очищаємо фрукти, видаляємо середину і натираємо їх на дрібній тертці.

На деко викладаємо папір для випікання і покриваємо шаром тертих яблук.

Жовтки з’єднуємо з цукром, борошном, ваніліном і розпушувачем і добре вимішуємо.

Окремо за допомогою міксера доводимо білки до стану піни і акуратно додаємо до суміші з попереднього кроку.

Отриманою масою повністю покриваємо начинку на деку, рівномірно розподіляємо її і запікаємо приблизно 15 хвилин при 180 градусах.

Готовий корж відразу ж перевертаємо так, щоб яблука виявилися зверху, і звертаємо у формі рулету.

Джерело: мережа Інтернет

Контактна інформація

23126, вул. Грушевського, 29, Северинівка Вінницької області

+38 (04332) 35 64 2