Сирне печиво з яблуками

Сирне печиво з яблуками

Інгредієнти:

1 порція сирного тіста

3 середніх яблука (почистити, видалити серцевину)

1 яйце

2 ст. л. води

200 грам цукру

1 ч. л. меленої кориці або 1/2 ч. л. меленої гвоздики.

 

Приготування:

У невеликому посуді збити яйце з водою.

У невеликій мисці змішати цукор зі спеціями.

Яблука порізати на 12 сегментів кожне.

Коли тісто «відпочило», дістати його з холодильника, а духовку розігріти до 180ᵒС.

Тісто тонко розкачати на присипаній борошном поверхні.

За допомогою склянки, діаметром як довжина сегмента ваших яблук, вирізати кружечки.

Кожен кружечок змастити яйцем і викласти на одну половинку сегмент яблука.

Накрити яблуко другою половиною тіста й поверхню тіста змастити яйцем.

Занурити виріб змащеною поверхнею у цукор зі спеціями. Викласти на деко, застелене пергаментом.

Те саме зробити з рештою кружечків. Обрізки тіста збити разом й знову розкачати та вирізати кружечки. Й так до закінчення тіста, викладати печиво на деко, зберігаючи інтервал поміж ним.

Вставити деко до розігрітої духовки й пекти 20-25 хвилин. Поверхня печива повинна добре підрум’янитись, а яблука пропектись.

Дістати печиво з духовки й залишити вистигати на деку.

Зберігати печиво відкритим, оскільки в герметичній ємності воно швидко втрачає хрускіт від вологи яблук.

 Джерело: мережа Інтернет

Контактна інформація

23126, вул. Грушевського, 29, Северинівка Вінницької області

+38 (04332) 35 64 2