Шарлотка з сиром

Шарлотка з сиром

Інгредієнти:

м’який сир (будь-якої жирності) – 400 г;

вершкове масло – 50 г;

яблука – 800 г;

цукор – 1 склянка;

борошно – 1,5 склянки;

яйця – 5 шт.;

сіль – щіпка;

кориця та ваніль – за бажання.

Приготування:

М’який сир протираємо через сито або розминаємо виделкою, щоб не залишилося великих грудочок. Додаємо в сир тепле масло, «міксуючи» з половиною склянки цукру. Іншу частину цукру збиваємо з яйцями, щоб з’явилася пишна піна, кладемо сирну масу, порційно додаємо борошно й формуємо тісто. Воно має нагадувати тісто для оладок, але бути трохи щільнішим.

Важливо: якщо ви хочете додати ванілін, то зробіть це, коли замішуватимете тісто, а корицею посипте яблучну начинку.

Чашу мультиварки змастіть маслом, викладіть в ній фрукти, нарізані скибками й очищені від шкірки. Залийте тістом. Готувати сирну шарлотку потрібно 45 хвилин у режимі «Випічка».

Джерело: мережа Інтернет

Контактна інформація

23126, вул. Грушевського, 29, Северинівка Вінницької області

+38 (04332) 35 64 2