Інгредієнти:
м’який сир (будь-якої жирності) – 400 г;
вершкове масло – 50 г;
яблука – 800 г;
цукор – 1 склянка;
борошно – 1,5 склянки;
яйця – 5 шт.;
сіль – щіпка;
кориця та ваніль – за бажання.
Приготування:
М’який сир протираємо через сито або розминаємо виделкою, щоб не залишилося великих грудочок. Додаємо в сир тепле масло, «міксуючи» з половиною склянки цукру. Іншу частину цукру збиваємо з яйцями, щоб з’явилася пишна піна, кладемо сирну масу, порційно додаємо борошно й формуємо тісто. Воно має нагадувати тісто для оладок, але бути трохи щільнішим.
Важливо: якщо ви хочете додати ванілін, то зробіть це, коли замішуватимете тісто, а корицею посипте яблучну начинку.
Чашу мультиварки змастіть маслом, викладіть в ній фрукти, нарізані скибками й очищені від шкірки. Залийте тістом. Готувати сирну шарлотку потрібно 45 хвилин у режимі «Випічка».
Джерело: мережа Інтернет