Салат має надзвичайно ніжний та приємний смак завдяки вареному курячому м’ясу та вареним яйцям. Твердий сир забезпечить страві легку солону нотку. Також використаємо кисло-солодке яблуко, завдяки якому салат матиме легку кислинку. Усі ці інгредієнти будемо подрібнювати, а потім перемішувати, викладати в креманки і поливати майонезом перед подачею до столу.
Інгредієнти:
2 куряче філе
1 яблук
200 г твердого сиру
3 яйця
майонез - за смаком
Приготування:
Відварити у підсоленій воді куряче філе. Повністю його охолоджуємо, а потім нарізаємо м’ясо на акуратні маленькі кубики.
Варимо в круту яйця. Охолоджуємо їх, чистимо, нарізаємо невеликими кубиками.
Будь-який вид сиру (головне, щоб він був якісним та смачним для вас) натираємо на крупній тертці.
Тепер нам знадобиться кисле або кисло-солодке яблуко. При виборі яблук також опирайтеся на власні смаки, адже це «родзинка» салату, тому потрібно обирати продукт з яскраво вираженим смаком. Чистимо яблуко від шкірки.
Почищене яблуко нарізаємо слайсами, які згодом подрібнюємо ножем на маленькі кубики.
Взяти велику та містку миску. Висипаємо сюди всі підготовлені інгредієнти. Ретельно їх перемішуємо.
Джерело: мережа Інтернет