Оладки з яблуками на воді

Оладки з яблуками на воді

Інгредієнти:

пшеничне борошно – 250 г;

яйце – 1 шт.;

вода – 200 мл;

цукор – 3 щіпки;

яблука зелені – 2 шт. середніх;

сіль, сода – 0,5 ч. л.;

рослинна олія для тіста – 20 г + для смаження;

варення або мед – для подачі.

Приготування:

фрукти очистити, подрібнити за допомогою тертки. Викласти в глибоку миску для замішування тіста.

Додати яйце, сіль, цукор, соду. Рівномірно перемішати виделкою або вінчиком.

Поступово насипати борошно і влити воду. Перемішати до однорідності. Додати олію, дати настоятися близько 10 хвилин.

Сковороду добре розігріти з олією, щоб тісто не прилипло.

Викладаємо масу столовою ложкою.

Вогонь зменшити, щоб оладки пропеклися, а не підгоріли. Смажити з обох сторін приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку, поки вони не стануть рум’яними.

Подати на тарілочці з варенням або медом.

Рецепт взято з мережі Інтернет

 

Контактна інформація

23126, вул. Грушевського, 29, Северинівка Вінницької області

+38 (04332) 35 64 2