Німецька сирно-яблучна випічка

Німецька сирно-яблучна випічка

Інгредієнти:

ч. ложка кориці;

5 яблук;

цукор – пів склянки;

2 яйця;

півтори склянки борошна;

0,25 кг сиру;

ч. ложка лимонного цукру;

половина ч. л. соди;

0,1 кг вершкового масла;

50 г сметани.

Приготування:

Масло злегка топимо, з’єднуємо з двома ложками цукру, одним жовтком, сметаною і содою. Додаємо борошно і вимішуємо до утворення тіста. Його необхідно викласти у форму і рівномірно розподілити по ній.

Сир змішайте з другим жовтком, всипте приблизно 100 г цукру (можна ще додати ванілін за смаком) і цією масою покрийте тісто.

Яблука можна очистити, а можна готувати зі шкіркою, але серцевину краще забрати. Наріжте їх на часточки, покрийте сирний шар і посипте корицею. Випікайте при 180 градусах приблизно 30 хв.

Білки, що залишилися, добре перебиваємо з двома ложками цукру і лимонним соком. Щоб маса була пухкою, попередньо поставте білки на 5 хвилин у холодильник і всипте до них дрібку солі.

Цією масою покрийте зверху пиріг і знову покладіть його в духовку на 15 хв.

Джерело: мережа Інтернет

Контактна інформація

23126, вул. Грушевського, 29, Северинівка Вінницької області

+38 (04332) 35 64 2