Інгредієнти:
500 г борошна;
2 яйця;
10 г розпушувача;
150 г цукру (можна менше);
200 мл олії без запаху;
2 кг яблук+70 г цукру або меду.
Приготування:
Яблука треба очистити від шкірки і серединки. Порізати середніми шматочками. В пательню налити півсклянки води, яблука і цукор. Протушкувати, поки не зійде вся рідина. Не доводити до стану пюре.
Розтерти тісто в однорідну масу. Воно повинно розсипатися, а при стисненні збиратися в купу. Форму (бажано круглу) трохи треба змастити олією. Кришимо тісто на дно шаром 1 см, а потім ліпимо стінки. Викласти яблука в середину, а зверху розкришити зайве тісто. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Рецепт взято з мережі Інтернет