Найпростіший яблучний пиріг

Найпростіший яблучний пиріг

Інгредієнти:

500 г борошна;

2 яйця;

10 г розпушувача;

150 г цукру (можна менше);

200 мл олії без запаху;

2 кг яблук+70 г цукру або меду.

Приготування:

Яблука треба очистити від шкірки і серединки. Порізати середніми шматочками. В пательню налити півсклянки води, яблука і цукор. Протушкувати, поки не зійде вся рідина. Не доводити до стану пюре.

Розтерти тісто в однорідну масу. Воно повинно розсипатися, а при стисненні збиратися в купу. Форму (бажано круглу) трохи треба змастити олією. Кришимо тісто на дно шаром 1 см, а потім ліпимо стінки. Викласти яблука в середину, а зверху розкришити зайве тісто. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Рецепт взято з мережі Інтернет

Контактна інформація

23126, вул. Грушевського, 29, Северинівка Вінницької області

+38 (04332) 35 64 2