Млинці з яблуками

Млинці з яблуками

Млинці – це універсальна страва, адже вона може слугувати в якості сніданку, а також і як повноцінна закуска та десерт.

Інгредієнти:

Пшеничне борошно – 270 г

Цукор – 2,5 ст. л.

Яблука – 3-4 шт.

Кориця – за смаком

Яйця – 2 шт.

Олія –  3 ст. л.

Молоко – 0,5 л

Сіль – 1 ч. л.

Приготування:

На першому етапі приготування млинців нам потрібно замісити тісто. Для цього у чашу блендера виливаємо 0,5 літра молока. Воно обов’язково має бути кімнатної температури.

Після цього в молоко додаємо 2 яйця. Далі всипаємо у розчин одну чайну ложечку солі.

Тепер додаємо цукор. Його потрібно 2,5 солових ложки. Однак ви самостійне можете регулювати його кількість, залежно від власних смаків.

У суміш додаємо 3 столові ложки олії для аромату та еластичності. Завдяки цьому компоненту перед випіканням кожного млинця нам не доведеться змащувати сковорідку олією.

Після всіх компонентів всипаємо 270 грамів просіяного пшеничного борошна. Щоб тісто було більш м’яке, можна просіяти борошно двічі. Коли всі інгредієнти помістили у ємкість, то можна змішувати. Тісто має бути однорідним, не густим, трішки рідкішим за сметану, не містити грудочок.

Розігріваємо сковорідку і змащуємо її олією. Це потрібно робити лише перед смаженням першого млинця. Смажимо млинці з обох сторін до легкого рум’яного відтінку.

Коли млинці готові, готуємо начинку. Для цього чистимо яблука від шкірки. Розрізаємо їх на чотири шматочки і позбуваємося насіння. М’якуш тремо на крупній тертці.

Тепер до яблук додаємо трішки цукру та кориці. Їхня кількість залежить від ваших смаків.

Начинку викладаємо на млинець і формуємо трикутники, конвертики, роли ... Форму млинців обирайте самостійно.

Готові млинці варто підсмажити на сковорідці і викласти на тарілку.

Щоб десерт виглядав ще апетитніше, декоруємо його шоколадом, фруктами, цукровою пудрою тощо. Також можна подавати зі сметаною. Смачного!

Рецепт із сайту Оbozrevatel

Контактна інформація

23126, вул. Грушевського, 29, Северинівка Вінницької області

+38 (04332) 35 64 2