Мафіни з яблучною начинкою

Мафіни з яблучною начинкою

Інгредієнти:

З яблучною начинкою можна приготувати багато смачних десертів: смузі, яблучну шарлотку, манник з яблуками, яблучні оладки, мафіни з яблучною начинкою. Щоб спекти мафіни, вам знадобляться такі інгредієнти:

1,5 чашки + третина чашки борошна

три чверті чашки + 0,5 чашки цукру

2 чайні ложки розпушувача

0,5 чайної ложки солі

2,5 чайної ложки меленої кориці

1 яйце

третина чашки рослинної олії

третина чашки молока

2 яблука

0,5 чашки вершкового масла.

Приготування:

Яблука очистіть від шкірки й серцевини, подрібніть. Перемішайте 1,5 чашки борошна, три чверті чашки цукру, сіль, розпушувач та 1 чайну ложку кориці. Додайте рослинну олію, яйце та молоко. Вимішайте тісто. Додайте подрібнені яблука. Формочки для мафінів змастіть маслом та ложкою викладіть тісто у формочки.

В окремій мисці виделкою перемішайте борошно (третину чашки), цукор, вершкове масло та корицю. Суміш викладіть поверх тіста у формочки з мафінами. Запікайте в духовці приблизно 20 хвилин або до готовності. Готові мафіни трохи охолодіть – і можна подавати.

Джерело: мережа Інтернет

Контактна інформація

23126, вул. Грушевського, 29, Северинівка Вінницької області

+38 (04332) 35 64 2