Інгредієнти:
150 г цукру;
2 ложечки розпушувача;
4 яблука;
3 склянки борошна;
0,25 кг масла вершкового;
0,2 л молока;
2 яйця;
кориця, мускатний горіх, гвоздика – за смаком;
Приготування:
Змішуємо зазначені спеції з борошном і розпушувачем, додаємо порізане на шматки масло, розтираємо масу до крихкості і всипаємо цукор.
Знімаємо з яблук шкірку, видалимо серединку і нарізаємо на дрібні квадратики. Викладаємо їх до підготовленої маси.
Окремо перебиваємо молоко з яйцями і додаємо його до яблучної суміші. Добре вимішуємо і перекладаємо у форму. Запікаємо протягом 50 хвилин при 180 градусах.
Джерело: мереда Інтернет