Ірландський яблучний пиріг

Ірландський яблучний пиріг

Інгредієнти:

150 г цукру;

2 ложечки розпушувача;

4 яблука;

3 склянки борошна;

0,25 кг масла вершкового;

0,2 л молока;

2 яйця;

кориця, мускатний горіх, гвоздика – за смаком;

Приготування:

Змішуємо зазначені спеції з борошном і розпушувачем, додаємо порізане на шматки масло, розтираємо масу до крихкості і всипаємо цукор.

Знімаємо з яблук шкірку, видалимо серединку і нарізаємо на дрібні квадратики. Викладаємо їх до підготовленої маси.

Окремо перебиваємо молоко з яйцями і додаємо його до яблучної суміші. Добре вимішуємо і перекладаємо у форму. Запікаємо протягом 50 хвилин при 180 градусах.

Джерело: мереда Інтернет

Контактна інформація

23126, вул. Грушевського, 29, Северинівка Вінницької області

+38 (04332) 35 64 2