Інгредієнти:
4 яблука
100-150 г цукру
250 мл гарбузового пюре
1/3 ч. ложки меленої кориці
1/4 ч. ложки мускатного горіха
сік половини лимона
Приготування:Яблука помити і порізати на великі шматки, скласти до каструлі, влити трішки води і проварити, поки яблука стануть м’якими;
Далі потрібно яблучка перетерти через сито, отримане пюре проварити разом з цукром, корицею та мускатним горіхом хвилин 10, час від часу помішуючи;
До яблучного пюре додати гарбузове, сік половини лимона, ще проварити хвилин 5-10 і розкласти в простерилізовані баночки, так пюре може зберігатись у холодильнику протягом тижня;
Якщо ви приготуєте пюре більше, то для зберігання потрібно банки простерилізувати (10-15 хв) і закрити кришками, охолоджувати перевернутими.
Джерело: Кукорама — смачні рецепти!