Гарбузово-яблучне пюре

Гарбузово-яблучне пюре

Інгредієнти:

4 яблука

100-150 г цукру

250 мл гарбузового пюре

1/3 ч. ложки меленої кориці

1/4 ч. ложки мускатного горіха

сік половини лимона

Приготування:Яблука помити і порізати на великі шматки, скласти до каструлі, влити трішки води і проварити, поки яблука стануть м’якими;

Далі потрібно яблучка перетерти через сито, отримане пюре проварити разом з цукром, корицею та мускатним горіхом хвилин 10, час від часу помішуючи;

До яблучного пюре додати гарбузове, сік половини лимона, ще проварити хвилин 5-10 і розкласти в простерилізовані баночки, так пюре може зберігатись у холодильнику протягом тижня;

Якщо ви приготуєте пюре більше, то для зберігання потрібно банки простерилізувати (10-15 хв) і закрити кришками, охолоджувати перевернутими.

 Джерело: Кукорама — смачні рецепти!

Контактна інформація

23126, вул. Грушевського, 29, Северинівка Вінницької області

+38 (04332) 35 64 2