Інгредієнти:
три яблука;
4 ложки цукру;
0,4 кг листкового тіста;
5 ложок води;
кориця за смаком.
Приготування:.
Фрукти звільняємо від шкірки, забираємо тверду серцевину, нарізаємо на невеликі шматочки і складаємо в каструлю.
Присипаємо цукром, корицею і наливаємо вказану кількість води. Деякий час варимо на невеликому вогні, щоб маса стала м’якою, але при цьому яблука не втратили форму.
Тісто розкачуємо тонко, ділимо на квадрати, кожен з яких наповнюємо начинкою і звертаємо у формі трикутника, ретельно скріпивши краї.
Викладаємо заготовки на деко. Зверху, за бажанням, їх можна змастити збитим жовтком і посипати цукром. Готуємо при 200 градусах близько 20 хвилин.
Джерело: Gurman